Dijital Tv Kanalı Red Tv’ye açıklamalarda bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, yapılan incelemeler sonucunda Yunusemre Belediyesi’nin 1 Milyar lira borcu bulunduğunu belirtti.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, gelen soru üzerine "Daha önce söz verdiğimiz gibi belediyenin kapıları halka sonuna kadar açık. Mazbatamızı aldıktan sonra güzel bir halk buluşması gerçekleştirdik. Binlerce insanla birlikteydik. Arife günü sabah 9'dan akşam 6'ya kadar halkımızla bayramlaşma gerçekleştirdik. Bayramda da halkla bayramlaştık. Teşekkür ziyaretleri yaptık ve sorunları tespit ettik. Bize oy versin vermesin tüm vatandaşlarımızın belediye başkanıyım."

Başkan Durbay'dan kadın istihdamına destek Başkan Durbay'dan kadın istihdamına destek

Çarşamba günleri "Halk Günü" olacak

"Bundan sonra her çarşamba günü "Halk Günü" ilan ediyoruz. O gün halkımız belediyemize istediği gibi gelip sorunlarını özgürce bize iletebilecek, biz de belediyenin imkanları ölçüsünde çözüm bulmaya çalışacağız."

İvedi önlemler alınacak

Başkan Balaban, “Artık araçlarımız havuz sistemine dahil olacak hiç bir Belediye Başkan Yardımcı’mıza araç tahsis etmeyeceğiz herkes havuzdan aracı alarak işlerini yürütecek. Önümüzdeki 6 aylık süreçte çok sıkı tedbirler alarak 1 Milyar lirayı aşkın borcu eritmeyi düşünüyoruz” dedi.

"Çalışmayanlarla yolumuzu ayıracağız"

“Belediyede kadrolaşma had safhaya çıkmış işe gelmeden maaş alanları tespit ettik hepsiyle zaman içinde yolumuzu ayırıp kendi ekibimizi kuracağız”

"Kendi kadrolarımızla çalışacağız"

Zaman içinde yollarına kendi oluşturdukları kadroyla devam edileceğini belirten Başkan Balaban “Burada çok ciddi bir kadro fazlası mevcut kendi anlayışımızla çalışacak kadrolarımızla yola devam edeceğiz. Bizim 3 temel ilkemiz var adalet, ahlak ve liyakat ile çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Red TV