Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayarak, tüm annelerin ve anne adaylarının gününü kutladı. Başkan Zeyrek, “Hayata gözümüzü açtığımız ilk andan itibaren sevgi dolu yüzü, merhameti ve eşsiz şefkati ile karşılaştığımız annelerimiz; yeryüzünün kanatsız melekleridir” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şunlara yer verdi:

“Anne demek: sevgi ve şefkatin kaynağı, hayatımızın ilk öğretmeni, sabır ve fedakârlığın simgesi, güvenli limanımız demektir. Bizlere sevgiyi, güveni, mücadeleyi öğreten; hayatımızın her anında çok kıymetli bir yol gösterici olan annelerimiz, yalnızca bir gün değil, her gün başımızın tacıdır. Hayata gözümüzü açtığımız ilk andan itibaren sevgi dolu yüzü, merhameti ve eşsiz şefkati ile karşılaştığımız annelerimiz; yeryüzünün kanatsız melekleridir. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak annelerimizin ve onların kıymetli evlatlarının yüzünü güldürebilmek hedefiyle çok çalışacağız. Bu duygularla başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere; çok değerli annem ve sevgili eşim ile birlikte Dünyamızın en değerli varlığı tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutluyorum. İyi ki varsınız!”

Salihli'de kesintisiz içme suyu hattı için yenileme Salihli'de kesintisiz içme suyu hattı için yenileme
Editör: Manisa Flash Haber