Sarıgöl’de 2 günde 70 ünite kan toplandı Sarıgöl’de 2 günde 70 ünite kan toplandı

31 Mart yerel seçimlerinin ardından ülke genelinde 1. Parti Cumhuriyet Halk Partisi, sahip olduğu belediye sayısını arttırdı. Çoğunluğu AK Parti’den CHP’ye geçen belediyelerde devir teslim törenlerinin ardından, en çok konuşulan konu makam odaları oldu.

AK Parti’den CHP’ye geçen Manisa’nın merkez ilçelerinden Yunusemre Belediyesi de makam odası ile gündemde.

Geçmiş dönemin AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Çerçi tarafından, Osmanlı mimarisi özelliklerini taşıyan yeni bir belediye hizmet binası yaptırılmış ve Yunusemre Belediyesi bu binada hizmet vermeye devam etmişti. Başkan Çerçi yeni hizmet binasında kendine özel yaptırdığı makam odasını da altın görünümlü eşyalar ve süslemelerle dizayn ettirmişti. AK Partili belediye döneminde gerekli ilgi çekmeyen bu detay, belediyenin CHP’ye geçmesiyle konuşulur oldu ve sosyal medya paylaşımlarına konu oldu.

Başkan Semih Balaban’ın makam odasına gelen konuklar, gözlerini altın görünümlü işlemelerden alamazken, bazı sosyal medya kullanıcıları bu durumu alay konusu olarak kullanmaya başladı. Sosyal medyada ön plana çıkan genel kanı ise AK Parti’nin eski başkanı Çerçi'nin saltanat ve şatafat düşkünü olduğu ve bu abartılı durumun CHP ile sona ereceği oldu.

G Le Xjb3 Xg A A4 Xa A

Editör: Manisa Flash Haber