Yunusemre Belediyesi, Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığı ile vatandaşların taleplerinin çözüm adresi oluyor. Halkla İlişkiler Müdürlüğü 1 Nisan tarihinden bu güne kadar çağrı merkezi üzerinden 11 bin 650 çağrı alırken kentli servisi ise 500 dilekçeyi işleme koydu.

Çağrı merkezine en fazla Temizlik İşleri Müdürlüğü alanında talep gelirken, kentli servisine ise en fazla Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü için dilekçe verildi.

Image 5071D4D94E4E03C5046911573522989Bd1Ff71Ba

Müdürlük bünyesinde bulunan kentli servisi vatandaşlardan gelen talep ve dilekçeleri ilgili müdürlüklere iletirken, çağrı merkezi ise 7 gün 24 saat boyunca talep ve sorunların çözümüne aracılık ediyor. Alınan taleplerin ilgili müdürlüklerdeki çalışmalarını takip ederek vatandaşlara sonuç ile ilgili geri dönüş yapan müdürlük, hızlı ve kaliteli hizmeti Yunusemreli vatandaşlara ulaştırıyor. 1 Nisan tarihinden bu yana yaklaşık 12 bin vatandaşın talebine yüzde 96,5 oranında cevap veren Halkla İlişkiler Müdürlüğü, belediye ile halk arasında köprü olmaya devam ediyor. 

Image 8Ea46C5840B37E1Bd0B06D8C4Ca12Adf3A886065

MHP'li isimden CHP'li belediyeye mobbing iddiası! MHP'li isimden CHP'li belediyeye mobbing iddiası!

“HALKIMIZIN TALEPLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, belediye bünyesindeki tüm birimlerin halkın taleplerine en kısa sürece cevap verebilmek için büyük gayret gösterdiğini ifade etti.

Başkan Balaban yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Göreve başladığımız gün ‘Bu Belediye Halkın Belediyesi. Belediyeyi Halkımız ile birlikte yöneteceğiz’ sözünü vermiştik. Bu düşünceyle vatandaşlarımızdan gelen talepleri en kısa süre içerisinde ve imkanlarımız çerçevesinde çözüme kavuşturmak bizim en önemli görevimiz. Belediye bünyemizdeki tüm müdürlüklerimiz olduğu gibi Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz de bu düşünceyle hareket ediyor. Hiçbir vatandaşımız belediyemize gelen çağrının yanıtsız kalacağını sanmasın. Halkımızın talepleri bizim için önemli. Önceliğimiz her zaman vatandaşımız olacak.” 

Editör: Manisa Flash Haber